Глумац Иван Босиљчић и певачица Јелена Томашевић важе за веома складан пар на домаћој јавној сцени, а глумац и певачица су у браку више од 11 година.

Фото: АТА имагес

 

 

Ово двоје уметника су се пре брака забављали годину дана, а онда су раскинули на неко време, па поново обновили романсу, јер су схватили да су суђени једно другом.

Кад није био са Јеленом, Иван је, како су својевремено писали медији, започео романсу са младом балерином Лидијом Новаковић.

Спојио их је мјузикл "Цигани лете у небо", у коме је Иван играо главног јунака, а Лидија била део балетске поставке.

Иванова некадашња изабраница родом је из Панчева, где је завршила основну балетску школу, а касније је професионално усавршавање наставила у српској престоници.

И данас се бави балетом, у Позоришту на Теразијама.

Лидија није много активна на друштвеним мрежама, док је евидентно да је у врхунској форми.

Лидијина и Иванова мање-више тајна романса, која је трајала неколико месеци, није опстала. Иван и Јелена су се помирили, започели ново поглавље, а убрзо потом обавестили јавност да је на путу принова.

Данас су поносни родитељи ћерке Нине и, изгледа, подједнако заљубљени као када су 2011. године стали пред матичара.

- Десило се то пре више од 10 година. Иван и ја смо се забављали и под притиском медија смо се разишли. Свако је имао неку своју причу, своје мишљење на то: треба или не треба - казала је једном приликом Томашевићева у емисији "Кец на једанаест".

БОНУС ВИДЕО: