У емисији "Балканском улицом" пре неколико година родитељи првог рекета света отворено су говорили о томе како су се упознали на Копаонику и шта се догодило кад је Дијана изненада остала трудна. Касније ће се испоставити да ће родити Новака.

Срђан се присетио тренутка када је први пут угледао Дијану.

"Била је у скијашком комбинезону, на врху планине Копаоник. Прво сам запазио њену силуету. Дошла је да скија и да полаже за учитеља скијања и 'насанкала' се", рекао је уз осмех Срђан.

Ни Дијана не крије да ју је прво привукао Срђанов физички изглед.

Фото: Ж. Кнежевић

 

"Био је на стази у плавом комбинезону, утегнут..."

На питање водитељке да ли је одмах на стази успео да је заведе, Срђан је одговорио:

"Било је мало убеђивања, пар дана и то."

Када је реч о просидби, ту није било времена за убеђивање, јер је Дијана непланирано остала у другом стању.

"Зачео се Новак. Она је посегла за неким женским триком и рекла ми да ја немам никакве обавезе и да је она одлучила да роди то дете. Све остало је историја. Догодило се то што се догодило", рекао је уз осмех Срђан.

Дијана није скидала осмех са лица, одмах је испричала и једну анегдоту из тог периода.

Фото: Профимедиа

 

"Ми смо имали веома кратко време за упознавање, али смо наравно упознали једни друге са родитељима, нико ништа није крио. Сигурна сам да су његови родитељи обратили више пажњу на то одакле сам ја. У једном моменту сам чак постала певаљка. Наиме, Срђанова покојна мајка је звала сестру која је мало наглува и рекла 'Срђан се жени'. Она је одговорила: 'Супер, одакле је млада'. Срђанова мама каже 'Хрватица', а сестра узвраћа 'Ааа, певачица... Ма нема везе'", каже Дијана и открива како су њени родитељи реаговали:

"Моји родитељи су рекли да је леп, маркантан. Нису били одушевљени што се тако млада удајем. Нисам завршила факултет, нисам урадила неке ствари које сам зацртала, али неке ствари се десе ненадано. Никад не знаш шта ти живот носи, а ја сам одлучила да се удам."

Срђан је истакао да ниједна жена не би поднела то што је Дијана свих ових година.

"То што је она истпела свих ових година је просто невероватно... Па и мене, ја сам тежак. И све те околности у којима смо живели, у којима су деца одрастала. 17 година смо живели по туђим становима. Она је радила, дојила Ђолета, чувала Марка и слала нама паре да би смо играли на турнирима", рекао је Срђан.

БОНУС ВИДЕО: