Прву трудноћу глумица је дуго чувала у тајности, баш као и идентитет свог партнера. Милош је иначе по професији продуцент и син је певача Срђана Марјановића.

Како је једном Маријана испричала за домаће медије, Милоша је упознала сасвим случајно, на ходнику, а њихова љубав од тада траје већ осам година.

- Упознали смо се на ходнику. Ја сам била гладна, он је носио неку храну, па сам га приметила – рекла је једном Мићићева и овај сусрет приписала судбини.

Фото: Инстаграм принтскрин/micicmarijana

 

- Сигурно је да су судбина или свемир урадили свој део посла, али смо нас двоје и те како заслужни. Да моје и његове акције нису наилазиле на праве реакције, веза сигурно не би трајала, без обзира на љубав - рекла је Маријана раније у интервјуу за магазин "Hello" па додала да ју је партнер умногоме променио набоље.

Фото: Инстаграм принтскрин/micicmarijana

 

- Кад имате двадесет и неку, бурније реагујете на сваки партнеров гест. У тим годинама мање је компромиса, а више расправа, па везе брже пуцају. Код нас се све лепо поклопило. Милош је „у глави тачан“ за односе, па је успео да и мене каналише до границе да сада и ја исто реагујем. Он је знао је да у сваком тренутку реагује кад ми дођу „жуте минуте“, што је утицало на моје даље понашање. То важи за многе ситуације у којима сам раније била себична, захтевна, љубоморна, посесивна. Он је све то свео на минимум - истакла је тада глумица о својој вези и партнеру.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/MarijAna Mićić

 

БОНУС ВИДЕО:

ЛАВ: Милица Павловић одушевила изгледом и открила коме је посветила нови албум

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".