Тело 27-огодишње жене из Пољске, која је нестала 12. јуна, пронађено је испод дрвета у мочварном подручју.

Како наводи грчки Катимерини, позивајући се на неименоване изворе из полиције, тело је пронађено на удаљености од један километар од куће, где је живео један 32-огодишњак из Бангладеша, који је ухапшен под оптужбом за отмицу.

Пронађено тело било је прекривено грањем, а половина тела пронађена је у црној торби, док је друга половина била напољу.

- Резултати су показали да је Анастасијин ДНК пронађен у кући мушкарца из Бангладеша - пренео је грчки портал "Прототема".

Поред држављанина Бангладеша, власти су истражиле и његовог пријатеља Пакистанца који тврди да се није састао са Анастасијом у кући свог пријатеља. Полиција верује да је лагао.

Нестанак пријавио њен партнер

Жена, коју је Катимерини идентификовао као Анастасију из Пољске, радила је у хотелу на Косу, где јој се у понедељак, 12. јуна губи траг. Њен нестанак је сутрадан пријавио њен 28-годишњи партнер.

Он је полицији рекао да га је девојка контактирала у понедељак увече телефоном и да му је рекла да је под дејством алкохола, а потом му послала тачну локацију где се налази како би отишао по њу.

Како додаје Катимерини, он је отишао по девојку, али на тој локацији није никога затекао.

Он је рекао да је њен мобилни телефон био искључен и да је потом пријавио њен нестанак.

Мајка сумња да је киднапована

Анастасијина мајка је тврдила јој је ћерка била жртва киднаповања.

- Не могу да откријем детаље, али тврдим да је моја ћерка киднапована - рекла је мајка за пољске медије.

БОНУС ВИДЕО: