- Тело голе жене пронађено у насељу Аликес, а полиција верује да је реч о несталој 27-годишњој Анастасији. Очекује се идентификација од стране њеног партнера - пише Блиц.

Подсетимо, Анастасијин нестанак пријавио је њен партнер, према извештају листа "Демократики". Тачније, 12. јуна, око 22.30 часова, 28-годишњак је телефоном контактирао своју партнерку, која му је рекла да је у Мармарију, да је у алкохолисаном стању и да ће је неко својим мотором одвести до хотела.

Затим му је послала своју локацију како би могао да се довезе да је покупи. Али када је 28-годишњак стигао на подручје које је назначила, није пронашао Анастасију. Како се пожалио, када је поново покушао да контактира своју партнерку преко њеног мобилног телефона, али је он био искључен.

У 23:38 пронађен је њен телефон путем апликације у области Тигаки. У том тренутку је већ био искључен. Ова 27-годишњакиња се није појавила на послу, како је требало, ујутру 13. јуна 2023.

Телефон пронађен без СИМ картице

Како су медији пренели њен мобилни телефон је пронађен, али без СИМ картице, а породица нестале девојке је послала групу приватних детектива који су покушавали да сазнају шта се тачно те кобне ноћи догодило.

БОНУС ВИДЕО: