Како је "Новостима" истакао адвокат Предраг Миљковић браниоц Влашковића, Основно тужилаштво у Митровици сумњичи Влашковића да је починио кривична дела уништење или оштећење имовине, изазивање раздора и нетрпељивости и учествовање у групи која врши кривично дело хулинизма.

- Веома сам незадовољан одлуком суда којем сам доставио фотографије и снимак на којем се види да Немања Влашковић није ни на који начин извршио оно што му се ставља на терет - истиче за "Новости" адвокат Миљковић и додаје да је Влашковић прослеђен на издржавање притвора у Затворском центру у Подујеву као и да ће уложити жалбу у најављеном законском року.

Иначе, у суботу поподне на аминистративном прелазу Јариње ухапшен је и Далибор Спасић, медицински техничар под оптужбом за наводни напад на новинаре иако је како тврде они који га познају мирна особа и познати ди џеј на северу КиМ.

- Спасић се тренунто налази у полицијској станици у јужној Мiтровици и по налогу тужиоца одређено му је задржавање до 48 сати. Са њим је обављен разговор и по мени нема никаквих доказа који га терете за наводни напад на новинарску екипуи-истиче за Новости авдокат Срђан Митровић напомињући да Спасићу сутра до 16 сати истиче мера полицијског притвора.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".