Певачица Елвира Рахић, кума породице Беговић, са сузама и кнедлом у грлу говорила је неколико сати пре сахране младог Армина Беговића, сина легендарног певача Енеса Беговића.

Како каже, она је синоћ допутовала у Сарајево, како би данас била уз своје кумове.

- Стигла сам синоћ у Сарајево... Ево сад идем према Енесовој кући, била сам и синоћ тамо... - почиње, па прави тешку паузу потресена Елвира.

- Ја сам видела у мом куму да је и он умро са својим сином... И његова супруга, и од Армина супруга.... То дете је било стуб многих породица, ко год да је био у његовој близини осетио је ту његову позитивност - рекла је она, а онда се расплакала.

Фото: АТА имагес, Инстаграм/kikax3

 

 

- Много људи прича којекакве глупости. У питању је болест где се детету вратило нешто од раније. Не знам има ли тај који то говори срца да прича било какве дезинформацију о том детету. Велики губитак за све, али Бог га је узео себи и он је изнад свега - рекла нам је Елвира.

Описала је и како је Арминова супруга Алмина Гаџо Беговић, која је у другом стању.

- Она се добро осећа... Ми смо сваки дан чекали да се породи - казала нам је Елвира, нагласивши да то у сваком моменту може да се деси.

Подсетимо, Армин је преминуо 13. јуна у Клиничком Центру Универзитета Сарајево. Радио је у Министарству спољних послова БиХ.

(Телеграф)