Амбасада Србије у Атини је обавештена да је 120 километара од Атине у мору пронађено тело неидентидикованог мушкарца који одговара опису несталог Радована Јурачића.

Жељко Поповић, председник Друштва српско-грчког пријатељства са Крфа укључио се јутрањи програм Курир телевизије у ком је говорио о потрази за Радованом Јелачићем који је нестао у Грчкој.

Подсетимо, супруга Радована Јурачића рекла је да се са њим последњи пут чула када се укрцао на брод, те да је звучао нормално, и рекао да ће се јавити ујутру кад стигне. Међутим, од тада нема никаквих вести о њему.

Поповић је открио какве су последње вести доступне у јавности о несталом Радовану:

- Према незваничним информацијама једно тело је пронађено 120 км од Атине. На телу, тачније на руци пронађена је бројаница која одговара трагично несталом Јурачићу. Чекамо за сада ДНК анализу за коначну потврду.

Фото: Фејсбук

 

Водитељка је питала да ли је породица обавештена и да ли су медији о свему извештавали.

- Да, породица је у току и упозната је са целом истрагом. Такође и медији су помно пратили све. Што се тиче самог случаја, поновићу, камере су забележиле већи део нестанка Јурачића. За сад све води ка томе да се ради о његовом телу.

Подсетимо, Јурачић је кобног дана дошао аутобуисом из Србије у Атину,а на Кос је требало да оде код кума, код кога је и раније долазио. Радованова супруга раније је за Курир рекла да се са њим последњи пут чула када се укрцао на брод, да јој је звучао нормално, и да ће се јавити ујутру кад стигне. Међутим, то је био последњи пут, кад су се чули.

БОНУС ВИДЕО:

Куртијеви специјалци у Бошњачкој махали на КиМ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".