Маринко је Дариа 1980. године добио са тадашњом партнерком Милом, а чим је утврдио да је дете његово, признао га је када је имао 4 године.

Дарио Роквић са супругом и двоје деце живи у Канади, својевремено је открио све о односу са породицом свог оца и са Маринком.

Фото: Принтскрин

 

 

Он је тада открио да је, као браћа Никола и Марко, од оца наследио ген за музику.

- Гени су чудо јер стварно обожавам да слушам музику. Мало се стидим да певам, али када сам био млађи свирао сам клавир неколико година да усрећим маму - изјавио је Дарио.

Дарио је открио и како је изгледало његово детињство и како је сазнао да је његов отац познати певач.

- Ја сам имао супер детињство док се није заратило у Сарајеву. Онда нам је било мало тешко, али све је то живот. Знао сам одавно да ми је отац певач, слушао сам његову музику на касетама. Углавном смо Маринко и ја смо увек били у контакту, а наставили смо да се чујемо и када сам се преселио у Канаду 1995. године - причао је Дарио.

Како је тада Дарио истакао, једино што му је недостајало током детињства су његова браћа.

- Моја мама је дивна жена И увек се трудила да ми приушти И више него што је могла. Волео би да су Никола И Марко одрасли са мном И да смо ближе, ипак Канада није баш близу. Али таква је судбина. Добро је што сада технологија напредује И можемо да се гледамо - изјавио је Роквић и додао:

- Имамо супер однос, стално се чујемо и гледамо преко Скајпа. А кад дођем у Србију, стално смо заједно. Када се окупимо у Београду, наша дружења су испуњена смехом, љубављу и весељем. Баш буде лепа атмосфера и зато сваки пут једва чекам да дођем - завршава он.

(Старс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".