Анастасија Ражнатовић пре неколико дана у тајности је боравила у манастиру Острог. Како Курир сазнаје од извора који се нашао на лицу места, ћерка Цеце Ражнатовић ову светињу је посетила у друштву свог вереника Немање, његовог брата Драгише и његове девојке.

Анастасија је, након што се вратила из Шпаније, неколико дана боравила у породичној кући на Дедињу, а затим се с дечком упутила у Требиње, где су провели неколико дана, како би се одморили и уживали након тешког периода који је иза њих.

Они су по повратку из Требиња одлучили и да посете једну од највећих светиња у Црној Гори.

Фото: В. Кадић, АТА имагес

 

 

- Анастасија је дошла у манастир како би целивала мошти Св. Василија. Била је у друштву дечка Немање, његовог брата и још једне девојке, која га је све време грлила. Анастасија се трудила да буде крајње неприметна. Понашала се као и сви обични верници. Била је без шминке, у тексас јакни. Деловало је да је доста смршала, све ово лоше што јој се догодило оставило је трага на њој. Чим су дошли, дежурни монах им је прочитао молитве за здравље и спасење. Задржали су се неко време у Горњем манастиру, куповали су неке сувенире и запалили свеће. Анастасија и браћа Гудељ нису желели да се зна да су били на Острогу, па нису објављивали ни слике са овог ходочашћа на својим друштвеним мрежама, за разлику од посете Херцеговини, кад су поделили неколико фотки. Ипак, иако се певачица трудила да буде неприметна, неки посетиоци манастира су је препознали и замолили за фотографију. Она их није одбила, иако јој тог дана и није било до сликања - испричао је извор.

Подсетимо, Анастасија се у недељу по подне вратила у Београд, где је са истом екипом с којом је посетила и Острог виђена на аеродрому након краћег одмора у Требињу.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: