Певачица и чланица жирија "Звезда Гранда", Вики Миљковић рођена је у Нишу где је и одрасла, а своје порекло увек поносно истиче и радо се сећа свог детињства које памти по најлепшим доживаљајима са југа.

Вики признаје да је била раздрагана девојчица увек спремна на игру и шалу, али и глупости које данас радо препричава.

– Јако послушна сам била, али исто као што је данас и моје дете, изузетно живахно. Нисам била од оне деце које поставиш негде и нађеш их ту, већ ме нађу на плафону. Само сам била весела и раздрагана. Јесам правила разноразне глупости, али само из разлога да би некога насмејала, направила неко изненађење, једноставно сам волела пуно да се шалим, али и да плашим људе - открила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Миљковићева је била позната као неко ко је често правио смицалице у друштву, којима је волела понекад и да истерује правду.

– Искрено, волела сам и децу да плашим, на пример, била сам мала, сећам се, негде око четири или пет година и тада смо становали у Нишу, као подстанари и у дворишту је била једна кантица у којој је тата држао рибе када дође из риболова. Међутим, деца су се плашила када узмеш рибу у руку и она млатара репом, а у друштву је била једна девојчица која ми није била толико симпатична и ја сам је позвала да дође код мене у госте. Иначе, морам да кажем да ми није била симпатична јер ми није давала своје играчке и тако је била "сва битна". Пре него што су дошли ја напуним буре водом и кажем им да је то мој базен, а у једну кадицу потрпам те рибе и убацим јој рибу у мајицу - присетила се Виолета.

Фото: АТА имагес

 

 

Ипак, постојала је особа која је њен немирни дух за трен ока умела да смири. У питању је певачицин отац, а мало ко зна да је он био просветни радник.

– Пре поласка у школу сам ишла код оца на часове, ма мени је био довољан један његов поглед да се укопам у месту!- рекла је Вики.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО: