Денвер Нагетси су у четвртом мечу финалне серије НБА лиге савладали у гостима Мајами Хит резултатом 108:95. Повели су са 3:1 у серији и сада их само један тријумф дели до историјиског успеха - освајања шампионске титуле. Прву прилику имаће пред својим навијачима пошто се серија враћа у Денвер.

Поред Николе Јокића, који је меч завршио са 23 поена и 12 скокова, један од јунака тријумфа био је и Брус Браун који је блистао у последњој деоници меча.

Јокић је имао проблема са личним грешкама, па је добар део последње деонице провео на клупи. У тим моментима улогу лидера на терену преузео је расположени Браун, који је својим кошевима дотукао Мајами.

Јокић, који важи за мирног и сталоженог момка, био је на ногама и поред терена, а његова емотивна реакција након изузетно важне тројке Брауна постала је вирални хит.

Након луде тројке Брауна Јокић је "експлодирао" - скакао је поред терена, лупао пешкиром о паркет. Таквог Николу свет није навикао често да види.

Занимљиво, Никола је на конференцији за медије након меча открио шта му је прошло кроз главу када је Браун узео овај изузетно тежак шут.

- Када је направио корак уназад, хтео сам да га ударим. Али, када је постигао кош, био сам толико срећан - рекао је уз осмех Никола.

БОНУС ВИДЕО: