Никола Јокић је успео да одведе Денвер до финала НБА лиге први пут у историји франшизе, а оно што је тим из Колорада урадио у финалу Запада и даље је главна тема у кошаркашким круговима.

Нагетси су "почистили" Лејкерсе и привукли пажњу читавог света, па тако и вероватно најпознатије глумице у филмовима за одрасле - о резултатима Јокићевог тима огласила се и Лиса Ен (51).

Лиса је у свом подкасту, у којем је кошарка често главна тема, причала о спектакуларним партијама Денвер Нагетса и њиховој убедљиво победи против Лејкерса. Том приликом је, чини се, најавила да би Денвер могао да буде фаворит и у великом финалу НБА лиге јер је посао завршио муњевито, па сада "одмара" док се чека шампион у Источној конференцији.

 

 

- Нико од нас није веровао да ће се серија тако брзо завршити. Мало је чудно и бизарно. Када су Лејкерси били на 0:3, помислила "Шта се дешава?". А сада Нагетси имају девет дана за одмор, што ће им и те како помоћи у финалу. То је највише слободног времена које су имали још од Ол-стара, можда чак и пре сезоне - изјавила је Лиса Ен о тиму Денвера.

Фото: Профимедиа

 

Претходних година, након што се пензионисала у индустрији забаве за одрасле, Лиса се посветила својој великој љубави - кошарци.

 

 

 

Она је и током професионалне каријере истицала колико воли овај спорт и кошаркаше - поједине је успела да одведе у кревет - а од како има више слободног времена редовно је на мечевима НБА лиге и често у подкасту који снима коментарише дешавања у најјачој лиги на свету.

И ове сезоне је неколико пута посетила Колораде, како би у Денверу гледала екипу која је касније стигла до финала лиге.

БОНУС ВИДЕО:

ВЕЛИКИ ВАТРОМЕТ НА МАРАКАНИ Славље Црвене звезде због дупле круне

(Мондо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".