Глумицу Марију Каран могли смо последњи пут видети у серији "Династија" чије је снимање прекинуто, после улоге коју је имала у тој серији није се појављивала на малим екранима. Захваљујући друштвеним мрежама можемо  видети да глумица ужива у сваком тренутку свог живота. Купује маркирану гардеробу и храни се у луксузним хотелима и ресторанима. 

Екипа новинара "Блица" је разговарала са Маријиним  комшијама, а они су изнели непознате детаље о њој. 

- Нико није очекивао да ће се са сином након развода вратити у Србију. Тај човек и сада дође да види наследника, буде ту у стану, не знам да ли преспава, али буде ту по читав дан. Видим да су остали у добрим односима, он је човек деловао као господин, али нико не зна шта се ту десило - каже комшиница Маја, која је била расположена да прича о глумици, па је додала:

- Син јој је јако васпитан, не могу да кажем да ни она није. Уљудно се јави, али сви се питамо од чега та жена живи. А живи пуним плућима, на њој су од главе до пете најскупље марке одеће и обуће, а не видимо да глуми. Једно време су долазили по њу када је снимала "Династију", али више ни то не ради. Пратимо је на Инстаграму и видимо да доста путује, борави у најскупљим хотелима. То је озбиљан новац.

Фото: Профимедиа

 

Глумица не одлази често ни у продавницу, већ има жену која је задужена за то: 

- Она се храни по ресторанима и хотелима, верујем да кухиња у њеном стану није послужила ни за кување кафе. Сврати по неке ситнице, што би се рекло за неке успутне ствари попут слаткиша за дете, воду, основну хигијену... Понекад по воће. У велику набавку не долази. Кажу да има спремачицу која јој помаже и око сина, али ја ту жену не познајем. Можда јој она набавља неке ствари - изјавила је продавачица која живи у близини.

- Долазе јој другарице, сличне су као и она, што би млади рекли "фенси". Кикоћу се и пусте гласно музику, али не смета то ником. У тој згради свакако живи такав сој људи.

Фото: АТА имагес

 

Пар момака је изјавило да ју је видело неколико пута: 

- Она је супер риба, али нисмо ми њена циљна група. Она пуца на пуно више. Виђали смо је са тим дечком што се писало да су имали сукоб. Долазио је ту неки високи маркатни лик, пре неколико дана сам их видео заједно, али не знам ко је он. Чини ми се да су се држали за руке, али не могу да тврдим. Мада се данас и пријатељи држе за руке, више ништа не мора да значи док не видите да се људе - кроз осмех каже Владимир док његови другови не желе да причају, осим констатације да Марија добро изгледа уживо, чак лепше и негованије него на телевизији.

БОНУС ВИДЕО: