Довољно је рећи да је осамдесетих година био највећа музичка звезда на овим просторима захваљујући само једном албуму. Деценијама није снимио ништа ново, али су старе песме и даље хитови.

Истина или мит, тек причало се да је био са најмање две хиљаде жена, али је пред матичара стао само два пута. У првом, младалачком браку са Мирјаном је добио сина Даријана, док је друга супруга у потпуности променила славног музичара.

Фото: В. Данилов

 

 

Мају Козлицу, која је од њега млађа 22 године, упознао је тек што је постала пунолетна. Толико му се допала на први поглед да је клекао испред ње у клубу и запросио је пре него што је сазнао како се зове.

Венчали су се 2000. године, после четири године забављања, упркос томе што њени родитељи нису благонаклоно гледали на тај брак. Ћерка Хана Цола стигла је на свет 2010. године.

- Добила је име по мојој мајци која се звала Стојанка, а сви су је од миља звали Цола - појаснио је у једном интервјуу и додао да није строг тата.

- Ћерки не могу ништа да забраним, нити да одбијем, јер је напросто неодољива.

Супруга и ћерка Оливера Мандића ретко се појављују у јавности, а последњих година породица живи на релацији Београд -Тара где је певач обновио имање које је наследио од деде.

- Уживам у пензионерским данима. Почео сам да живим онако како сам одувек хтео, поред моје деце и унука. Волим своју ћерку и жену, као и све добре људе који су око мене - рекао је недавно за "Ало" Оливер Мандић који ће у јулу напунити седамдесет година.

БОНУС ВИДЕО: