Један од најутицајнијих италијанских фудбалских новинара, који је посебно специјализован за трансфере, Фабрицио Романо објавио је да ће ово лето Меси појачати екипу Интера из Мајамија. 

- Меси је одлучио да се придружи Интеру Мајами из МЛС лиге као слободан играч, готова је ствар - написао је Романо на свом Инстаграм налогу. 

Романо је истакао да је о Месијевој одлуци обавештена и Барселона јер се спекулисало да би се Аргентинац могао вратити у клуб из Каталоније у ком је почео каријеру и стекао светску славу. 

 

 

Поред тога, у медијама су се појављивале и информације да ће Меси кренути стопама Кристијана Роналда и да ће каријеру наставити у Саудијској Арабији, али сада је потврђено да нема ништа од тога. 

Иначе, Интер из Мајамија је млад клуб, основан 2018. године, а један од оснивача је и прослављени фудбалер Дејвид Бекам, који је уједно и власник тима.

Пажњу светске јавности клуб је привукао су у летњем прелазном року 2020. године, када су довели два врхунска играча Јувентуса - Блеза Матуидија и Гонзала Игуаина, који је у тиму са Флориде и завршио своју професионалну каријеру.

Ово ће бити први пут да Меси игра ван Европе, па остаје да се види како ће се снаћи у Сједињеним Америчким Државама.

БОНУС ВИДЕО:

ОНИ СУ НАШ ПОНОС! После Ђоковића, Јокићу уручено значајно признање

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".