Вест о његовој смрти оставила је многе у шоку, а посебно његове најмилије.

Огласила се и његова ћерка, модна креаторка Сеџда Зукорлић, речима које парају срце.

- Није земљотрес када се плоча о плочу удари. Земљотрес је када се када се широм планете затресу руке људи због смрти једног инсана. Није поплава кад се река из корита излије. Поплава је кад се широм планете пролију сузе због смрти једног инсана. Није смрт крај за оног који пресели. Он одлази у вечни свет. Смрт је крај дружења планете Земље са неким ко је још данас ходао њом. Велики си нам еманет оставио и поносно ћемо да га понесемо, ми смо твоја трајна садака и са поносом ћеш живети са сваким нашим откуцајем срца. Бабо мој волим те. А ја ћу заувек да останем твоје дете које жељно ишчекује твој загрљај...

Фото: Инстаграм принтскрин/sedzda_zukorlic

 

Такође, на друштвеним мрежама се од оца опростио и муфтијин син Усаме Зукорлић.

- Ко је вјеровао у Мухамеда, Мухамед је мртав, ко вјерује у Алаха, Алах је жив! Вођа наш, отац наш, је преселио на Ахирет и завршио свој еманет на дуњалуку. Остајемо ми да наставимо пут ка Алаху, а тај пут нам је наш вољени вођа трасирао. Бајрак који је он подигао ћемо ми, генерација побједе, ИнсаАллах подићи још више. То нека се зна - написао је син покојног муфтије.

Он истиче да га је вест затекла у Истанбулу, и да је одмах кренуо назад.

- Тражим халал свим рањеним срцима који ме зову и пишу, заиста тренутно нисам у прилици да одговарам. Вијест ме је затекла у Истанбулу, одакле крећем назад. Молим вас док не стигнем у Санџак да примите мој одговор овако.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".