Фолкер Радиша Трајковић Ђани препознатљив је по прављењу сјајне атмосфере на својим наступима, али и по непосредности са онима који га познају, а „фамилија“, како зове себи драге људе, прилично је бројна. У мору обавеза Ђани је оженио двојицу синова који су у међувремену стали на ноге и започели свој заједнички бизнис у области шпедиције и транспорта.

Након што су све припреме завршене у вези са простором, регистровањем фирме и организовањем логистике, дошао је и тај тренутак да шлепер младих Трајковића крене на пословни пут.

Фото: АТА имагес

 

"Коначно и моја деца да напуне камион! Наравно горивом! Са срећом децо моја!", честитао је Ђани својим наследницима погађање првог озбиљнијег посла.

Нема срећнијих родтеља него оних који виде како су им деца успјешна, а ту су увијек за њих да их подрже у првим корацима, па тако и Ђани и Слађа држе фиге Милошу и Марку Трајковићу на бизнису који су започели.

Претходно су се обојица синова оженили, добили породице и скућили уз родитељску подршку, а сада је дошао тренутак и да закораче крупним корацима у свијет пословања.

Код Трајковића увијек иначе има повода за славље, а осим првог камиона који је напуњен бензином, прије само десетак дана оженили су млађег сина Марка, када су уприличили свадбено весеље за памћење у једном пријестоничком хотелу, а убрзо су Ђани и Слађа прославили и годишњицу брака.

"27 година највеће љубави! Волим те највише на свету", написао је јавно пјевач супрузи тада.

(ГрандТВ)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".