- Што се тиче мог сина, одрекли смо га се сви. И супруг и други син и ја - рекла је Славица.

Она наводи да је Нинослав дуго провео на психијатријском лечењу.

- Ма он није нормалан. Са 15 година је почео да не узима таблете, а онда и да се задужује. Све смо то ми морали да враћамо. У петом разреду је ошишао прамен једној девојчици, али смо мислили да су то дечја посла – једва успева да састави реченицу Славица.

Говорећи о сину, она је открила још неколико детаља из периода његовогодрастања.

‒ Кад је постао пунолетан, супруг је одлучио да му више не дајемо паре. Радио је као вулканизер, па онда у једној фирми. А онда је силовао ту девојку код Зајечара. Провео је 22 године на робији. Две деценије смо били његови робови, слали смо му пакете сваки месец – прича мајка Малчанског Берберина, који је надимак добио због тога што је жртве силовао, а затим шишао.

Славица открива какав је Нинослав био од када је изашао из затвора.

‒ Тражио је да живи сам, па смо му опремили нашу другу кућу у селу. Запослио се и нашао једну вредну женицу. Онда је "брљао" преко Фејсбука, "висио" је на мобилном и почео је да изазива кавге у кући. Није хтео да ради пољопривредне послове. Из чистог мира је побегао од нас и тада, од јуна 2019. га нисмо видели. Пријавили смо нестанак да не би направио неко зло. Трајало је то од јуна до децембра. Када је та девојчица отета, нисмо одмах знали да је он. Али када су украдена кола једној рођаци, полиција је дошла код нас – прича мајка монструма из Малче.

(Објектив)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".