Ана Ивановић рођендан је и овог пута прославила у кругу породице са својим најмилијима, а преслатко изненађење приредио јој је супруг Бастијан.

Једна од наших најбољих тенисерки Ана Ивановић на данашњи дан напунила је 34. годину. Њене године многима звуче невероватно, с обзиром на достигнућа која Ана има иза себе. Иако је врхунским тенисом могла да се бави још барем неколико година, одлучила је да рекет окачи о клин пре скоро пет година, те се потпуно посветила породици.


Ипак, чини се да је лепа Ана донела праву одлуку, а колико је срећна и испуњена да се приметити на свакој фотки која осване на њеној друштвеној мрежи.

Како је данашњи датум за њу посебан, њен супруг Бастијан одлучио је да јој приреди мало изненађење. Наиме, Немачки фудбалер супрузи је поводом рођендана купио предиван букет белих ружа, те је на свом Инстаграм профилу објавио заједничку фотку, поручивши:

- Срећан рођендан мојој предивној жени. Дошло је време да прославимо још једну годину пуну предивних успомена и искустава са тобом.


Иако се Ана за сада није оглашавала на свом Инстаграм профилу, њен осмех на поменутој фотографији довољно говори, те нема сумње да бивша тенисерка ужива у свом дану окружена својим људима.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".