- Стварно сам добро тренутно, било је, ух… Било је турбулентно, било је бродолома, емотивних, финансијских, пословних, ма свакаквих, ја то ништа не кријем и то сви знају. Али осмех и размишљање у глави да ће свега бити само неће бити нас ми је помогло. Не можеш да дозволиш себи да се разболиш због неког финансијског губитка или неке лоше пословне одлуке - започела је певачица, која је недавно своју сестру Мају запослила као менаџерку.

- Она никада није била у менаџерским водама, али је била уз мене и пратила је све. Ја је кординишем, видим да добро упија знање. Наравно говорим јој ко је какав власник дискотеке. Ја сам то прошла све, знам их напамет и пре него што нешто кажу. Могу да обећавају куле и градове знам шта ће бити на крају. Она то врло лако са њима договара, каже: "Шта је проблем да кажем цену" (смех). Лако је када те људи зову за наступе, али да ја немам позиве то би ишло мало теже, морала би и она да зове власнике дискотека. Мада, сваки посао је на свој начин захтеван, некада је по дванаест сати на телефону - објаснила је кроз смех, па додала:

Фото: АТА имагес

 

- Ја само певам, радим оно што сам и до сада радила. То је лакши део посла, ја никада не бих могла да радим то што она ради.

Певачица је проговорила и о разлозима због којих су њене љубавне везе пропадале.

- Сада заиста нема времена за емотивни живот. Ретко ко може да поднесе то, понекад не могу саму себе да поднесем, тако да се не љутим на мушкарце који нису могли да ме трпе.

Рада је прокоментарисала и да ли јој смета када је поново спајају са бившим момцима Харисом Берковићем и Миланом Станковићем.

- Они су чинили дуг део мог живота. Била сам у дугим везама, од сваког сам научила понешто. То је леп део мог живота.

БОНУС ВИДЕО: