Филип Цар је у "Задрузи 6" верио девојку Александру Николић, након што је пре тога у више наврата причао да намерава да то учини.

У ријалитију је све било посебно припремљено због веридбе, па је имање изгледало другачије, а Филип Цар је имао трему због овог чина.

- Није ми добро. Тебра, кунем ти се, није ми добро - говорио је он Золи, док му је он говорио да се смири.

Мало потом, Алекс је дошла у двориште и села је са Царем на клупу. Он је потом отишао до собе и узео прстен, те се вратио до ње.

- Унео си ми нервозу, не знам шта ти је - казала је Алекс.

- Седи да причамо... Нервоза ме ухватила - говорио је Цар, док их је Дејан Драгојевић, њен бивши дечко, све време гледао путем екрана у студију "Задруге".

- Можда најбоље да напољу урадимо неке веће ствари, да започнемо неки нормалан живот - рекао је Филип.

- Је л' теби ово наше није оно право? Ја сам сигурна у нас - питала га је.

- Сигуран сам... Немој само да ме за**беш! Је л' хоћеш? - казао је он, па извадио прстен.

- Да! Хоћу! Је л' реално да си ово урадио? Ово је прелепо! - рекла је Алекс, док је око њих био ватромет.

- Није ми добро, човече - казао је Цар.

- Јој, Боже, не могу да престанем да плачем! Ово је прелепо, Филипе - говорила је Алекс.

- Ау, како ми је било... - причао је Цар, док су их остали задругари гледали из близине.

Задругар Филип Цар је, иначе, пре неколико дана узбуђено причао о веридби са Александром Николић.

- Желим да се смирим и оженим. Види, нервозан сам пар дана. Сигуран сам 100% да она мене воли, на начин на који ја волим њу. Кад нам је била месечница добио сам прстен који ме је навео да размишљам у том правцу. Првобитно сам сматрао да овде није место да је запросим, али кад се осврнем на наш почетак, који се овде десио, а потом и обнављање наше везе, која се исто десила овде, онда ово место има неку причу. Она је била моја прва девојка овде, а ја њен први дечко, након тога смо се развојили, мењали партнере, да би се на крају спојили. Имам осећај да нико неће моћу да нас раздвоји. Не знам ко је од наших за нас, а ко није. Ја сам тражио да се неко мења због мене, а због ње сам открио да је љубав заправо тренутак када се мењаш због неког, самовољно. Опет смо се спојили, све је лепше другалије. Не могу да кажем ме подршка није подстакла да размислим о веридби и венчању, али и ја сам желим да до тога дође. Њу сам тесирао, анализирао кроз разговоре. Извлачио сам из ње неке разговоре. Питао сам је да ли је спремна да оде у мој град, роди ми дете и живи другачије, а она је рекла да је то могуће. Одлучио сам да се верим овде, а ти дрво мени само реци да ли је то могуће - рекао је он тада.

БОНУС ВИДЕО: