Карић се јавности коначно обратио први пут након инцидента на свадби са Наташом Шавијом и након оптужби да јој је нанео тешке телесне повреде.

- Искрено, девојка вероватно поред свега што јој се догодило може да изјављује свашта. Жао ми је како јој се то догодило. Повреда са оком то не знам како јој се десило. Ми смо имали кошкање, стварно не знам како је повредила око. Траје суђење, дали смо изјаву и она и ја, ја не могу без адвоката да дајем информације. Током целог дана смо се чули, она ме је питала да иде са мном, ја сам мало попио, рекао сам јој да дође. У једном моменту је мој друг изашао по њу, она се наљутила због тога. Онда пошто јој нисам пружио толико пажње, она је почела да хистерише и да вилени, то је било у тоалету. Јесте било кошкање, она је мени лупила шамар и ја њој, али нису то сада неки ударци да ја могу некг на тај начин да повредим. Ја никад нисам био раније насилан, жао ми је, има право да прича то и да буде бесна. Њој се то десило што се десило, после тога она се вратила на прославу, после тога шта је радила, ја не знам - започео је Карић и додао:

- Ми се знамо, виђали смо се неколико пута, пре неколико година и тако се некако и догодило. Нисмо билио заједно - рекао је Карић за Пинк.рс, а онда проговорио о затворским данима.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija, АТА имагес

 

 

- Наравно да сам против насиља. Један дечак је био са мном у соби. Да је био у некој другој соби ко зна шта би му се десило. Мене су невероватно испоштовали у затвору. Мени је најбитнијен да се моји пријатељи нађу породици и да њима не треба ништа. Има и људи који су ме изненадили. Сви су били уз мене углавном и хвала им на томе. Знам да они нису радили то да бих им се ја одужио - открио је Стефан и открио да ли је покушавао да ступи у контакт са Шавијом после инцидента.

- Искрено мислим да је прва ствар коју је требало да урадим да јој упутим позив. Због свега што ме је чекало нисам могао да је зовем, да не бих утицао на сведока због целог процеса.

(Пинк)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".