- Школски психолог и педагог саслушани су у склопу предкривичног поступка који је покренут против мајке дечака како би се проверило да ли у њеном понашању према сину има елемената кривичног дела занемаривање и запуштање малолетног детета. Они су изјаве дали у полицији и када буду предузете и остале радње које су наложене, извештај ће бити достављен тужилаштву - наводи извор "Курира".

Подсетимо, изјаву је дала и мајка тринаестогодишњака, као и дадиља која га је чувала од једанаестог месеца до пре неколико година. Више тужилаштво у Београду преузело је овај предмет, пошто се пред њих већ води поступак против оца масовног убице из основне школе. Његов отац је ухапшен је истог дана када се догодио језиви масакр у центру Београда и он је и даље у притвору. Сумњичи се за кривично дело тешко дело против опште сигурности.

Иначе, Министарство просвете завршило је ванредни инспекцијски надзор у школи и предало предлог за разрешење директорке школе, као и спровођење дисциплинског поступка према педагогу и психологу школе, који су суспендовани до окончања тог поступка.

БОНУС ВИДЕО:

СРБИ ИСПРЕД ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ: Вијоре се тробојке - слушају се патриотске песме

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".