Нешто мање од две недеље остало је до концерта који је публика чекала више од четири деценије – спектакла Јашара Ахмедовског на стадиону Ташмајдан, а интересовање публике је толико да је ВИП сектор већ распродан. 

Ова информација није изненадила фанове који се већ спремају да из свих крајева света дођу на дружење са омиљеним певачем, па је тако Партер ИИ већ распродан, а за барским столовима непосредно испред бине има мање од десет одсто слободних улазница. 

Фолк звезда одлучила је да својим бројним хитовима придружи и оне које је за живота извео његов млађи брат, па ће тако публика моћи да чује песме попут „Еј ноћи сестро моја“, „Плачите очи моје“, „ Да ти гужвам постељу“, „Ја те волим, он те има“...

Фото: Промо

 

 

- Дуго после трагедије нисам могао да запевам Ипчетове песме. Ипак, у једном тренутку смогао сам снаге јер сам схватио да он кроз то живи и даље и живеће вечно. Зато ће његове песме бити неизоставне на концерту 10. јуна на Ташмајдану – рекао је Јашар, за чији спектакл је публика иначе већ одлучила да ће отпочети песмом „Једној жени за сећање“ а после тога уследиће и сви остали хитови попут „Свако своме мора да се враћа“, „Исплачи се, биће ти лакше“, „Мој багреме бели“, „Кад свећа догори“, „Још те волим“, „Цео град је плакао за нама“, „Откуд тебе да се сетим“, „Ти припадаш само мени“, „Венчајте ме са њеном лепотом“ и многе друге песме које су обележиле историју домаће музике.

Улазнице за концерт доступне су путем сајта ефинитy.рс, апликације еФинитy, у ТЦ Рајићева (И спрат) и на благајни Штарк Арене.