Према информацијама "Блица", она је са мецима ухваћена приликом уласка у суд на суђење свом сину и његовим сарадницима које је одржано 25.маја.

Полиција је мајку оптуженог Маринковића одмах по проналаску метака ухапсила, након чега се дежурни заменик Вишег јавног тужилаштва изјаснио да се против ње поднесе кривична пријава у редовном поступку, након чега је она пуштена на слободу.

Фoто: Фејсбук принтскрин

 

Подсетимо, Анти-Роми су ухапшени 29. марта прошле године, због сумње да су продавали наркотике на познатим београдским сплавовима. Они су се доводили у везу са групом Вељка Беливука и Марка Миљковића, али се то не наводи у оптужници у коју је "Блиц" имао увид.

Подсетимо, навијачка група ФК Партизан “Анти-Роми”, своју базу има у београдском насељу Карабурма већ неколико деценија. Некада су блиско сарађивали са “Алкатразом” чије су вође такође из тог краја. Међутим, по преузимању Јужне трибине од стране “Јањичара”, касније “Принципа” којима је руководио Вељко Беливук познатији као Веља Невоља, “Анти-Роми” и “Алкатраз” су се разишли, након чега су се навијачи “Анти-Рома” спојили са “Принципима” и почели да раде за њих.

Фoто: Н. Параушић

 

Падом Беливуковог клана, управо група са Карабурме преузела је њихове послове обезбеђења по београдским клубовима и сплавовима. Заједно са тим преузели су и послове са дрогом.

Вођа "Анти-Рома", младић који је преузео и водио Невољине послове са дрогом и обезбеђењем је младић Лазар Маринковић, надимка Луцифер.

БОНУС ВИДЕО:

АКЦИЈА МУП-А: Хапшење шесторице осумњичених због организације проституције

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".