Шта се догађало у тој кући синоћ нешто после поноћи сазнаће се вероватно на суду. Како је полиција саопштила, њу је истукао емотивни партнер С.Р. (53), а због чега је и ухапшен под сумњом за кривично дело злостављање и мучење.

У тој наводној тучи је, како је саопштено неколико удараца задобила и ћерка претучене жене, а које се карактеришу као лаке телесне повреде.

- Пацијенткиња има спољашње повреде главе, грудног коша и екстремитета, примљена на Ендокринологију одсек токсикологије. Налази се у јединици интензивне неге и данас је на прописаној терапији, саопштили су из УКЦ о стању претучене жене.

У полицијском саопштењу се наводи да је С.Р. истукао емотивну партнерку, али и ударио њену ћерку.

- Сумња се да је он синоћ у околини Ниша, након краће вербалне расправе, претукао своју четрдесетпетогодишњу емотивну партнерку и задао више удараца њеној двадесетједногодишњој ћерки. Мајка и ћерка су збринуте у Универзитетско-клиничком центру у Нишу, саопштила је полиција.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен основном јавном тужиоцу.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на бројеве телефона: 0800 100 600 или на 192.

БОНУС ВИДЕО:

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У НИШУ: Погинула једна особа

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".