Иако су многи мислили да ће популарни репер, певач и музички продуцент Слободан Вељковић Цоби после складне вишегодишње везе коначно стати на "луди камен" с Јеленом Николић, на друштвеним мрежама познатијом као Цобеликс, наводно је уследио изненадни раскид.

Како се сазнаје, њих двоје већ неко време нису заједно, а први докази за то могу се наћи на друштвеним мрежама, где је бројним корисницима годинама уназад била посебно интересантна њихова љубавна прича. На Твитеру, на ком су обоје активни, више се не прате, а иста је ситуација и на Инстаграму.

Како је испричао извор близак Цобију, репер је желео да све прође тихо, без помпе.

- Већ неко време нису заједно, ваљда је дошло до презасићења. Не знају се тачни разлози, Цоби није неко ко о томе отворено прича, једноставно нема потребу. Разишли су се најнормалније, људски, после толико година... У последње време изгледа није ишло. Знам само да му не пада на памет да о томе прича јавно, за медије, одговара му да све прође овако, ћутке - рекао је Цобијев пријатељ, који је инсистирао на анонимности.

Такође, како се шушка, Цобијева сада већ бивша девојка Јелена нашла је наводно новог, млађег дечка, са којим се после раскида дугогодишње везе упустила у емотивни однос.

Подсетимо, Цоби и Јелена, која ради као инспицијент у позоришту, а многи је сматрају и блогерком, никада се нису јавно експонирали. Оно што је занимљиво јесте да скоро свака његова песма песма почиње реченицом: "Цоби, јеси ти радио траку", коју изговара баш Јелена.

- То је нека прича са мојом девојком. Хтео сам да ставим ''вотермарк''. То и преко раде сви који желе да им се чује име, да остану упамћени. Она је блејала гајби и ја сам био у фазону дај молим те кажи нешто да би могао да ставим на своје битове. Она ми је послала буквално двадесет клипова - испричао је Цоби својевремено и објаснио да је потом из њих исекао све што му треба и спојио их у једну упечатљиву реченицу.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".