Мркоњић је завршио на кардио-васкуларној клиници у Београду, а Ана је све време била уз њега. Он је у августу месецу оперисао срчане залиске, и то новом методом, преко препона, а сад је дошао због више испитивања. Певачица је све време била са њим у клиници на Дедињу, и то неколико сати, а онда је исту напустила, што су забележиле камере "Папарацо лова". Бекута на фотографијама делује уморно, те се претпоставља да је разлог тога брига за Мрком.

- Ана се забринула за Мрку, па чим је осетио тегобе одмах је одлучила да га поведе код лекара који је тражио да Милутин остане како би се извршио детаљни преглед. Ана га је редовно посећивала и говори му да мора да мирује - каже извор.

Иначе, Ана Бекута се огласила поводом Мркиног здраственог стања.

Фото: Петар Милошевић

 

- Милутин је добро. Протеклих неколико дана провео је у болници, а јуче је добио пејсмејкер. Процедура је прошла у најбољем реду и он се опоравља- каже Ана Бекута.

Политичар је током августа имао операцију на срцу, а тада је за медије изјавио како је све добро прошло.

- Нисам имао класичну операцију, реч је о новој методи ТАВИ. Нисам сигуран да умем да вам објасним шта су ми урадили, али ево после два дана ја сам на ногама, са пријатељима време проводим у кафани.

Његов доктор Милован Бјовић објаснио је детаљније о којој се операцији ради.

Фото: З. Кнежевић

 

- Реч је о процедури мењања аортног залиска која се свуда по свету ради још од 2001. године. Скраћеница значи транскатетерска имплантација аортног залиска и подразумева уметање новог залиска на позицију природног аортног залиска. Процедура је скупа, али је преко потребна јер пацијенти који болују од болести аортног залиска, укључујући аортну стенозу и инсуфицијенцију аортног залиска уз придружене болести и друге компликације, тешко подносе хируршку операцију и постоперативни ток - испричао је тада доктор.

Подсетимо, Милутин је и почетком године био у болници Драгиша Мишовић, али су тестови тада показали да је негативан на ковид 19.

- Нисам имао корону, али су ме задржали јер су ми пронашли ожиљке на плућима. Међутим, ја сам имао упалу бешике, а промене на плућима нису последица короне - изјавио је тада он.

Ана Бекута је све време током лошег периода била уз њега и изјавила за медије да су пронашли праве лекове за његов здравствени проблем.

- Мој живот је потпунији откако сам упознала Милутина. Недостајао ми је тај ослонац. Уме да се постави и да зацрта циљеве, добар је организатор. Његово здравствено стање је било под упитником, пронашли смо праве лекове за њега уз праве стручњаке, познато је да он има слабо срце. Он ме је освојио пажњом. Врло је пажљив. Не плашим се самоће - рекла је раније Ана.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".