Како се сазнаје, ухапшени Оливер К. је изнео одбрану, док се његов син Вељко К. бранио ћутањем.

Како незванично сазнаје Блиц, Оливер К. је у тужилаштву изнео да је кобне вечери са сином био у кафани, да су мало више попили, али да се не сећа како је дошло до сукоба са настрадалим. Са друге стране, у полицији је изнео комплетну одбрану рекавши да сукоб са Миланом Ђ. датира од раније, као и да га је убијени то вече први напао.

Виши јавни тужилац је предложио одређивање притвора за оца и сина.

Обдукција тела је одрађена, али се још чекају резултати, а према незваничним информацијама, Милан Ђ. се угушио сопственом крвљу. Њега су отац и син бесумучно ударали рукама и ногама, услед чега је пао у несвест и угушио се.

Подсетимо, злочин се догодио нешто после поноћи, а најпре је избила жустра свађа, која је потом ескалирала у крвопролиће. Очевици су тврдили да нико не зна шта је мотив злочина, али и откривају шта се догодило кобне ноћи.

- Ту се иначе стално скупљају пијанице, иза продавнице "Сања" се налазе степенице и они по целу ноћ седе и пију пиво. Нико не зна шта је узрок овог убиства, али отац и син су без трунке милости тукли Милана док није издахнуо. Ту количину агресије и беса који су они испољили, то је необјашњиво. Крви је било на све стране - рекао је саговорник Блица из истраге.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".