Мирко је на свом јутјуб каналу неретко објављивао дешавања из приватног живота, а највише из своје аутомеханичарске радионице.

Наиме, он се са овим занатом сусрео још у раној младости захваљујући оцу, а затим активно почео да се бави са 16 година. Имао је свој сервис који је отворио са 27 година, јер је након завршеног факултета ипак одлучио да се врати механици.

Мирко је пре три године за медије објаснио како је одлучио да у свој стандардни алат дода и камеру за снимање и постане "Неовлашћени сервисер".

- Све је почело пре неколико година, када сам желео муштеријама да покажем видео материјал и слике поправке њиховог аутомобила. Прво на Инстаграму и Фејсбуку, а онда сам одлучио да покренем свој Јутјуб канал. Идеја је настала тако што сам активно пратио друштвене мреже и схватио да је занат заправо незаступљен на њима - рекао је тада Мирко, а своје популарности није био свестан.

- Искрен да будем, нисам био, нити сам и даље свестан целе ситуације и популарности, с обзиром на то да то да мој садржај гледа преко 40.000 људи тренутно. Реакције су јако позитивне, много људи жели да ступи у контакт и много омладине прати нашу причу - рекао је тада Мирко.

Мирко је, како је ада рекао, имао екипу која је сваког дана доприносила доброј атмосфери.

- Прича има стварно много, сваки дан нека нова се створи, било је и спасавања бракова од развода, решавања мистичних проблема и наравно звукова. Као код мајстора Животе. Екипа је јако интересантна, чине је поред мене три момка, Стеван Зорић, Срђан Златковић и Дејан Кецман. Са њима ми је посао много занимљивији и без њих ја не бих био комплетан - рекао је он тада у разговору за медије.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: