Анђела Ђуричић и Звездан Славнић обележили су шесту сезону "Задруге" својим љубавним односом. На самом почетку њихове везе планирали су заједнички живот након завршетка ријалитија, децу и веридбу.

Међутим, Звезданова превара са Мајом Маринковић и став Анђелиних родитеља о њиховој вези, пореметио им је планове.

Звездан је одлучио да мало успоре и да обаве озбиљан разговор у спољном свету и да се онда договоре шта ће бити са њиховом везом. Славнићу је битно мишљење Анђелиних родитеља, док је она спремна да буде с њим без обзира на њихову реакцију.

Фото: Јутјуб принтскрин/АмиГ Схоw

 

Међутим, ноћас се десила занимљива ситуација која је покренула лавину коментара на друштвеним мрежама. Током једне од расправа током емисије "Претрес недеље", Анђела је скочила како би изнела своје мишљење, а онда је Филип Цар добацио:

- Не скачи, трудна си - рекао је Цар.

Познато је да су Анђела и Звездан месецима уназад имали незаштићене с**суалне односе, те није искључена могућност да је задругарка заиста у другом стању. Анђела доста времена проводи са Александром Николић и Царем и често им се поверава шта јој се дешава у вези са Звезданом, па им је можда саопштила да је трудна, док од осталих задругара крије ову информацију.

Иако је Цар ово изговорио без смеха и звучао је као да стварно жели да је упозори да није паметно да нагло устаје у другом стању, постоји могућност да се само нашалио са Анђелом.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".