Наиме, према писању медија Александра је за нови албум са осам песама искеширала невероватних 300.000 евра. Она није жалила новац за овај пројекат како би надмашила успех албума "Звук тишине", са ког су готово све песме постале хитови, па је тако и сада окупила врхунски тим сарадника.

Са овим албумом Прија ће на наше естрадно небо донети праву револуцију. Оно што је посебно занимљиво јесте да је уложила и огроман новац у заштиту необјављеног материјала и песама, и то помоћу најновијих софтера. Певачица се на овај корак одлучила како би се сачувала од сајбер криминалаца и спречила да јој песме исцуре пре званичног изласка албума, као што је то био случај прошле године са песмом "Звук тишине", због чега је претрпела озбиљне финансијске губитке.

Иако Александра све детаље пројекта држи у строгој тајности, према сазнањима медија, она се са својим тимом сарадника тренутно налази у Португалу, где снима неколико нових спотова. Неки од њих ће бити снимљени на плажи, а неки у једном од најскупљих ризорта који се тамо налазе. Колико је озбиљно приступила овом послу, сведочи и чињеница да само путни трошкови екипе која ради на спотовима прелазе 50.000 евра.

Подсетимо, иако су јој улагања у нови албум испразнила касу, за Прију нема зиме будући да је једна од најплаћенијих певачица на нашој јавној сцени. Она за један наступ узме 15.000 евра, а у иностранству и до 20.000, тако да ће јој се све што је уложила у нови албум врло брзо вратити преко наступа.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".