- Прво основно јавно тужилаштво у Београду је, поступајући по наведеном кривичноправном догађају, извршило провере и прибавило све релевантне податаке, након чега је одбацило кривичну пријаву коју је поднела Ј. А. поднету против М. Л., будући да је утврђено да се у радњама осумњиченог нису стекла обележја кривичног дела одузимање малолетног лица - речено је из тужилаштва.

Како су "Новости" раније писале, Машан је истакао како није од супруге добио папире за развод, али и да је на основу решења циришког суда он старатељ детета. Да је то несумњиво чињеница која не може да се оспори, Лубарда је "Новостима" доставио решење суда у Цириху којим је потврђено његово старатељство, а самим тим оповргнута изјава његове супруге Јелене да је "отео" дете.

Машан Лубарда је за "Новости" поводом одлуке тужилаштва рекао да му је драго што је правда победила.

- Драго ми је што је правда победила. Уредно сам изнео све доказе који постоје од стране легалних државних институција. Не бих се више изјашњавао - изјавио је Машан.

Подсетимо, породична драма траје од Великог петка када је Јелена Абрамовић изашла у медије и испричала да је њен још увек законити супруг отео њихово двоипогодишње дете и одвео га у Швајцарску без њене сагласности и пасоша, који је остао код ње.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".