Позната водитељка Кристина Раденковић (42) годинама је заштитно лице РТС-а, па смо је тако досад гледали у читавом низу емисија које је водила на програмима Јавног сервиса Србије.

 

Фото: Јутјуб принтскрин/burekdzijaful

 

 

- Недавно сам ставила 0,1 мл кубних хијалурона у боре смејалице, тек да видим како ће моје лице реаговати на њега. Додуше, мени те моје, стручно назване, назолабијалне боре уопште не сметају, али су ми сви сугерисали да треба да се позабавим њима - открила је она једном приликом за "К1" и додала:

- Хтели су да ме "нафилују" са кубиком, али сам инсистирала на количини која је, буквално, занемарљива. Боље да шест пута одем и ствавим толико, него исту количину одједном, па да се шокирам кад се погледам у огледало.

 

Фото: РТС принтскрин

 

 

Кристина се физички променила у односу на почетак професионалне каријере, што је сасвим разумљиво с обзиром на то да је од тад прошло много година.

Кристина нам је једном приликом открила да је у животу имала много непроспаваних ноћи јер је обожавала ноћни живот.

- Све се променило са годинама и са породичном ситуацијом. Имам децу и мужа и просто више нема прилике да себи приуштим један слободан дан после ноћног изласка. Но, морам да кажем да више нисам толико жељна излазака. Иживела сам се. Имам сада и озбиљне године, али волела бих једном у три, четири месеца да изађем са друштвом - казала је она за Блиц.

БОНУС ВИДЕО: