Стравичан напад догодио сеу ноћи између суботе и недеље око 01.20 сати у дворишту породичне куће у селу Радојево у Улици маршала Тита. Наводно, након свађе, осумњичени малолетник дограбио је секиру и нож и избо Милорада С. по стомаку, а његову мајку Весну .С., која му је прискочила у помоћ, изударао по глави.

- Здравствено стање М.С. (17) из Радојева у општини Нова Црња, којег је у ноћи између суботе и недеље секиром и ножем тешко повредио друг А.Л. (13) из истог села, боље је него пре два дана, али је и даље  у животној је опасности и налази се у шок-соби - каже за Информер в.д. директор Опште болнице у Зрењанину, др Игор Китареску.

Како незванично сазнајемо, Ммалолетник је повредио и мајку тинејџера В.С. (57), која због удараца секиром по глави има хематом и стабилног јеопштег стања на Клиници за неурохирургију Клиничког центра Војводине, а сутра би могла да буде пребачена у зрењанинску Општу болницу.

- Тинејџер М.С. којем је његов малолетни друг А.Л. задао ударце секиром и ножем, и даље се налази у животној опасности након пријема у зрењанински Ургентни центар где је оперисан. Ипак, његово здравствено стање је мало боље - каже в.д. директора Опште болнице у Зрењанину, др Игор Китареску и додаје:

-Пацијент је задобио тешке телесне повреде у пределу главе, грудног коша и стомака секиром и ножем. Бољег је здравственог стања, него пре два дана. Након што су га хирурзи оперисали и даље се налази у шок-соби.

Мајка повређеног тинејџера В.С (57) здравствено је збринута у Клиничком центру Војводине, због повреда главе, рекао је јуче за Информер ПР КЦВ, Синиша Кнежевић. 

-Пацијенткиња В. С. (57) примљена је на Клинику за неурохирургију Клиничког центра Војводине преко Ургентног центра због повреде главе.  Након пријема у Ургентни центар Клиничког центра Војводине спроведена је адекватна дијагностика и примарни хируршки третман. Пацијенткиња је стабилног општег стања, хоспитализована је на Клиници за неурохирургији,  где се спроводи даљи интензивни конзервативни третман и мониторинг - рекао је Кнежевић.

Према речима извора блиског истрази, В.С. има хетамом на глави, а њено здравствено стање ускоро ће пратити лекари зрењанинске болнице.

-Пацијенткиња је након удараца секиром по глави добила хематом. Она би већ сутра могла да буде пребачена у Општу болницу у Зрењанину из новосадског Клиничког центра Војводине - наводи извор Информера.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".