У болницу су, како је потврђено косовској полицији, примљене најмање две особе, али нису могли да потврде и рањавање друге.

Рањавање и пуцњаву је потврдио заменик командира косовске полиције за регион Север Ветон Ељшани (Елсхани), који је нагласио да се за сада још увек ради о прелиминарним информацијама, а да ће ускоро моћи да потврди и друге детаље.

На лицу места чауре и трагови крви

- У болницу је примљено двоје људи, али немамо потврђено информацију да је и двоје рањено. За сада знамо да је једна особа повређена. Такође, на лицу места, а то је главна улица која води ка болници, пронашли смо чауре од аутоматске пушке и трагове крви. Место је обезбеђено и истрага је у току - казао је рано јутрос Ељшани за косовске медије.

Навео је да су им у болници казали да рањена особа није животно угрожена.

Полиција је у међувремену идентификовала једну особу, за којом сада трага ради саслушања, а која је, како је такође потврдио Ељшани, "интересантна за истрагу".

На улици, на углу Владе Ћетковића и Чика Јовине, развучена је жута трака, унутар које се налази паркирано више аутомобила, и два полицајца који обезбеђују ово место.

Видљиви су такође и трагови крви, који се налазе и ван жуте траке. Они су на плочнику, којим људи пролазе, као и преко пута у оближњем парку, где је такође била развучена жута трака, која је у међувремену и уклоњена.

У међувремену дошли су и карабињери, који су такође детаљно фотографисали место на ком је дошло до инцидента.

Како се незванично сазнаје све особе укључене у инцидент су српске националности.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: