И. Р. (27) била је власница козметичког салона који је и носио њене иницијале у називу, а данас се на лицу места може видети срча стаклених врата у које је њен бивши емотивни партнер В. Р. прво пуцао. Управо ти хици били су повод за позив у помоћ полиције, која се врло брзо нашла на лицу места.

Ипак, за намеру коју је имао 34-годишњи В. Р. није требало много времена и он је усмртио своју бившу девојку, а затим и одузео себи живот.

Од страдале девојке опраштају се на друштвеним мрежама

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

- Почивај у миру анђеле.. Сад си на бољем месту... Нек ти је вечна слава! - гласи један коментар на Инстаграм фотографију коју је И. Р. објавила.

- Дивна девојка... нека те Анђели чувају... још увек не могу да верујем, као да сам јуче била у салону и упознала те - надовезује се још једна пријатељица.

Према сликама које се могу видети на друштвеним мрежама, трагично страдала Новосађанка је била велики љубитељ паса, па је објављивала фотографије на којима се налази управо са своја два пса. За разлику од В. Р. на чијим профилима се могу наћи фотографије са бившом девојком којој је одузео живот, на њеним друштвеним мрежама њега нема.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ипак, као сведочанство о њиховој некадашњој вези стоји профил на Фејсбуку са њеним именом и презименом 34-годишњака који јој је одузео живот, направљен крајем марта ове године.

Такође, на мрежама В. Р. који је јуче убио бившу девојку и починио самоубиство, могу се видети коментари пуни погрдних назива и беса.

Насупрот њима, један коментатор је кратко написао: "Ако иоле поштујете себе не остављајте накарадне коментаре. Он их не може прочитати. А Бог нека одлучи даље његово путовање. Ја ћу се помолити за опрост".

"Јуче ништа није слутило на трагедију"

Како су за "Блиц" испричали познаници Новосађанина, он је био ведар и насмејан младић за кога нису чули лоше речи у окружењу где је радио. Ипак, дан након његовог крвавог пира катанац стоји на продавници оружја у којој је до јуче био запослен, а неверица влада у оближњим локалима.

- Радио је прву смену баш јуче, око два сата поподне је дошао и нешто да купи. Верујте ми, не сећам се ни шта. Нисмо приметили никакву промену код њега, осим тога што није био насмејан као обично - каже једна радница.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Нешто више од два сата након тога, В. Р. се упутио својим аутомобилом до салона лепоте који се налази недалеко одатле, у суседној Улици Јована Суботића.

Како само место злочина говори за себе, прво је пуцао у стаклена врата, а затим ушао унутра и испунио своју намеру.

Имао забрану приласка од 25. априла

Само месец дана након што су направили, како се чини заједнички профил на друштвеним мрежама, В. Р. је добио забрану приласка И. Р. јер га је пријавила за насиље, а према незваничним информацијама, последњи пут јој је и претио смрћу. Тада му је одузето оружје које је имао у легалном поседу, док је убиство и самоубиство јуче починио нелегалним оружјем за које још увек није познато како је набавио.

Како су медији писали, санитет Хитне помоћи, који иначе превози пацијенте, случајно је пролазио туда, и када су видели да се нешто дешава позвали су у помоћ још две екипе, које су биле на лицу места за два минута. Ипак, након покушане реанимације, лекари су могли само да констатују смрт несрећне девојке, а убрзо потом и мушкарца.

Увиђај је трајао до касних вечерњих сати, а полиција је за саобраћај потпуно затворила Улицу Јована Суботића у којој се све одиграло. Нису пропуштани ни пешаци, а комшије из зграда код салона лепоте пролазили су до својих улаза уз пратњу полицијских службеника.

Јутрос је такође била присутна једна полицијска патрола на лицу места, а ту су биле и две уплакане девојке, за које се претпоставља да су раднице салона.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".