Некоме је било до смеха, а некоме до плача када су видели несвакидашњу сцену на улицама Ветерника код Новог Сада. Један возач унео је озбиљну забуну у саобраћај, а како се чини, на сву срећу није изазвао несрећу својим несмотреним понашањем.

Како се може видети на снимку који се појавио на друштвеној мрежи Инстаграм, возач светло плавог пежоа у сред густог саобраћаја возио је свој аутомобил наопачке! Прецизности ради, возио је у рикверц све до тренутка када је наишао на део острва, када је одлучио да се заустави.

Шокирани возач који се кретао иза њега и одлучио да све сними, у једном тренутку му виче: "Па скрени 'вамо!", уз сигнализацију руком и притиском на трубу да возач пежоа окрене свој аутомобил у правом смеру.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Читава сцена је изазвала бројне коментаре на поменутој друштвеној мрежи, а било је различитих утисака, од оних које је ова несвакидашња сцена насмејала, до огорчених возача који су сматрали да је могло доћи до велике незгоде због таквог понашања.

- Трајно одузети дозволу - гласио је један коментар.

- У току снимање Јужни ветар 4. сезона - написао је други, док су се остали низали пишући само кратко "Мараш", мислећи на главног лика поменуте серије/филма.

- Па ово неће човек смети изаћи на улицу више - закључили су неки коментатори.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".