- Ја не могу да се пробудим иста, дивни дечко, после твог одласка - написала је она.

Она је у дирљивој објави на свом фејсбук профилу имала само речи хвале за момка који је јуче убијен у пуцњави у школском дворишту.

- Кад професорка уђе замишљена у учионицу, а Миланче развуче осмех. "Како сте, професорка?". Два сунца у оку за професорку, блеште, да отерају сенку са мог лица. "Успећу ја!", обећаваш себи и, после неколико година, поносито се смешиш, Миланче, заувек срцу прирастао.."Успео сам, професорка!", а моје срце као космос - написала је професорка у објави, и додала:

Фото: Друштвене мреже

 

- Знају ли људи за та сунца која нам оставите кад одете у живот, и за наше стрепње: где сте, јесте ли срећни, да ли сте сачували невиност. Никада, никада прежаљен бићеш. За осмех место школског звона, посебан заувек...хвала ти, Миланче".

Подсетимо, Урош Блажић (21) убио је осам особа, а ранио најмање 14, у масакру у околини Младеновца, другом које је шокирало Србију за мање од 48 сати.

Фото: МУП

 

Нападач је свој крвави пир починио у среду између 23 часа и поноћи у троуглу села Мало Орашје, у општини Смедерево и Дубона и Шепшин, у општини Младеновац. Након осам часова пронађен је и ухапшен у околини Крагујевца, где се крио код родбине.

БОНУС ВИДЕО:

ДИРЉИВЕ ПОРУКЕ: Новосађани и данас одају пошту убијеним ђацима у Београду

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".