Према сазнањима новинара "Курира", Стефан Карић је из љубоморе напао Наташу Шавију. Он је био под дејством алкохола и када је видео да се Наташа дописује са неким, полудео је. Тражио је да види са ким се дописује, а она није дозволила то па јој је узео телефон из руку и бацио га на под. 

У том тренутку је Шавија потрчала ка тоалету где се догодио инцидент. 

Стефан је побегао после свега што се догодило, а његов адвокат Горан Карадаревић огласио се за медије и истакао да ће Стефан одмах први радни дан отићи у ПУ Сремска Митровица са њим.

Фото: АТА имагес

 

-Налазим се на годишњем одмору због празника. У контакту сам са инспектором из ПУ Сремска Митровица и верујем да ће Стефан одмах први радни дан отићи у ПУ Сремска Митровица са мном као својим изабраним браниоцем ради давања изјаве. Из медија смо сазнали да се он помиње као могући осумњичени због чега смо и позвали надлежне органе да проверимо информације. Као и увек, молим медије да пажљиво извештавају јавност о овом догађају и да се не износе непроверене информације- изјавио је Карићев адвокат за медије.

Како каже Наташа, Карић ју је прво почупао за косу када јој је ишчупао цео прамен: 

-То се десило у Врдничкој кули, били смо заједно, прво ме је вукао за косу, онда ми је лупио шамар али крвнички. То није био благ шамар, него онакав како би мушкарац ударио другог мушкарца. Изашли смо напоље, онда ме је он опет јако почупао и ударио песницом по левој страни. Тренутно сам у болници, имам тешке повреде, прелом виличне кости и повреде ока- рекла је Шавија за Блиц.

 

БОНУС ВИДЕО: