Глумац Александар Берчек ретко даје интервјуе, те се о његовом приватном животу јако мало зна. Својевремено је говорио о свом тешком детињству, родитељима, колегама и позоришту, а мало је познато да је легендрани глумац отац четворо деце.

Фото: В. Данилов

 

 

Мина Берчек која данас има 33 година се пре више од деценије нашла у жижи јавности када се удала за познатог српског репера. Тај брак је изазвао велику пажњу, а трајао је свега неколико месеци.

Наиме, њено срце тада је освојио Скај Виклер који је данас ожењен глумицом Анђелом Стаменковић са којом има ћерку којој је пар дао необично име - Стрела.

Фото: Фејсбук принтскрин/Mina Berček

 

 

Скај и Мина су се тада, како је он писао, волели до лудила, али причало се да њен отац, Александар Берчек, тај брак није подржавао, а те приче додатно су подгрејане чињеницом да родитељи нису били на венчању.

Како је започео брак тако је и завршен - бурно и без коментара Александра Берчека који о свом зету баш никада није рекао ни реч. Мина је наставила живот - али далеко од јавности.

 

 

Скај Виклер се, пак, након тога бацио у соло воде (Подсећамо, био је део групе "Бад Цопy") и посветио се породици.

Фото: В. Данилов

 

 

Иначе, Александар Берчек из првог брака са Светланом има сина Николу (35) и ћерку Милицу (29), а из другог брака са Аном, ћерку Мину и сина Милоша.

БОНУС ВИДЕО: