Потресним речима огласио се Слободан Кривокапић, отац свирепо убијене студенткиње Иване Кривокапић (26) која је пре четири месеца пронађена мртва у изнајмљеном стану на Звездари, а њен убица Јемир Гочај (24) још увек је у бекству.

- Ја не знам ни адресу, ни позивни број неба , ал' се надам да горе ништа не боли, ни душа, али знам како је овде доле на земљи, претешко је... али ћу и даље да замишљам да ћеш негде прочитати ...и чекаћу моју голубицу... Спавај кћери моја мирно - гласи део Слободанове објаве.

Неутешни отац на друштвеним мрежама непрестано објављује потресне слике и снимке његове мезимице, те не може да се помири са губитком своје једине ћерке.

- Замишљам нека друга времена , замишљам да је све другачије...знам да је хиљаду пута теже кад ми душа плаче а суве ми очи....када ти је у срцу цели океан - написао је Иванин отац на друштвеним мрежама.

Ожалошћен отац навео је и да се накупило туге за три живота, али да он покушава да је смести у један и да преживи.

- И небо понекад заплаче за онима који су отишли прерано, а како не би и човек. Рекли су ми да је плач без суза најтежи, али ми нису рекли са колико нула се пише бол и туга.. Анђеле мој..- написао је он.

Убијена због љубоморе

Сумња се да је Јетмир Гочај, 23. децембра 2022. године између 00:37 и 5:30 часова лишио живота Ивану Кривокапић, са којом је био у емотивној вези, саопштило је раније Више јавно тужилаштво у Београду.

Како се сумња, Гочај јој је пресудио тако што ју је угушио, а верује се да је мотив љубомора.

Тужилаштво је прецизирало и да је Јетмир 12 дана пре убиства боравио у Иванином стану, а кобног дана дошло је до свађе између њих двоје, током које јој је рукама стезао нос и уста док није издахнула. Када је преминула он је закључао стан и кључ понео са собом.

Сумња се да је истог дана аутобусом напустио територију Србије, навели су из Тужилаштва.

До последњег даха борила се за живот

Подсетимо, Ивана Кривокапић је пронађена мртва у стану у Миријеву 24. децембра прошле године. Након резултата обдукције утврђено је да је убијена, а осумњичени за њено убиство је Јетмир Гочај.

Ивану су пронашла браћа у изнајмљеном стану. Како им се није јављала на телефон, развалили су врата стана и затекли је на кревету откопчаних панталона и подигнуте блузе. Угледали су модрице по врату, а имала је и повреде усне, ока, али и прстију на шаци и подлактице, што све указује да се до последњег даха борила за живот.

За Јетмиром је расписана потерница, али се њему изгубио сваки траг и већ четири месеца успешно измиче полицији.

БОНУС ВИДЕО:

Пошасти постмодерне: Канадски политичари у штиклама врцкају, све то снима министар саобраћаја

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".