Прва која је устала да номинује била је Звезданова бивша ванбрачна супруга Ана Ћурчић.

- Хтела сам да се обратим свима и да вам кажем да сам у многим ситуацијама схватила и намерно пустила да видим ко ми шта мисли. Мислим да сте ме потценили, да сте ме направили у лошу жену, смрада, го**о, жену која је издала свог мушкарца и за већину вас ме тако боли уво и не дај Боже да вас поново сретнем. Једини човек због ког сам ушла у ову "Задругу" је човек ког сам волела бескрајно и искрено. Оно што смо ми прошли немате благе везе с мозгом, само вас слушам. Волела сам га највише на свету и искрено да вам кажем да итекако болујем, баш болујем. Он је рекао да је оставио душу тамо где је оставио, мислим да се душа не оставља тек тако. Болујем због тога што сам изгубила свог најбољег пријатеља ког сам имала и какав год да је био наш живот, био је наш. Желим да кажем да сам као повређена и издана жена, једна бол и жао ми је због нас. Ниједну своју сузу нисам слагала, ниједно своје понашање нисам слагала, као што и сада радим.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

 Жао ми је њега, мене, моје и његове породице. Оно како смо се он и ја волели и живели, никада нећу дозволити да се нешто чује овде, што смо рекли, рекли смо. Да ли би пришла да му измерим температуру?! Да, бих. Да ли бих скочила када му је лоше?! Да скочила бих. Хвала вам што сте осудили све ово овде. Једина ствар о којој сам ја размишљала када сам улазила је како ће он да буде када ме буде видео овде, све остало је из беса. Да ме питате да ли ми смета ово све?! Да смета ми. Како ћу да спавам са њих две у соби?! Јако тешко. Звездан ме јако добро познаје, чак ми је јако криво што ме је у многим ситуацијама стао уз све вас и мени представио да сам ја све оно што ви мислите, а зна шта сам - причала је Ана кроз сузе, те се осврнула на Мају:

- Мајо, немам заиста шта да причам, њу шаљем - додала је Ана.

- Ја сам знала да је ово истина. Мислим да је све ово надошло због речи, па стигне грижа савести. Када каже да никада неће дозволити да слушамо лоше ствари, не знам шта више може да се чује лошије од онога што смо чули. Мислим да је ово право стање, право мишљење и моје мишљење је да и даље има емоцију - рекла је Маја.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".