Однос Иване Петерс и Гоце Тржан увек је многе интригирао. Познато је да су њих две биле чланице групе "Тап 011" и није непознаница да нису биле у добрим односима. 

Негде од 2011. године почеле су интензивније да се друже, чак су и наступале са некадашњим бендом, а Ивана је открила шта је ту био проблем.

Фото: В. Данилов

 

 

- Гоца је мени супер сада, нисмо се капирале кад смо биле младе. Биле смо потпуно два различита света, када смо се оствариле као мајке и када смо се припремале да напунимо Арену 2011. године, тада смо се укачиле поново. Као да се опет упознајемо, и те старе ствари и дечије болести су нас прошле - испричала је Ивана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Tap011

 

 

Певачица истиче да јој је период док је група "Тап 011" била активна један од најлепших у животу.

- Ми смо толико путовали, наступали и зарађивали од тога што се забављамо да то није било ок. Остајали смо на мору по два, три месеца. Стварно смо се лепо дружили - каже Ивана Петерс.

Ивана је открила и једну анегдоту када су наљутили Гоцу на мору.

Фото: АТА имагес

 

 

- Једне године смо били на мору, у истој кући сви, ми смо изашли, она остала да спава. Дошли смо у пет ујутру, пробудили је, она је била бесна као рис - рекла је Ивана у емисији "Шоу се наставља", па додала:

- Легли ми да спавамо, поред наше собе тоалет, Гоца дође, удари вратима, чујемо да пере зубе, толико смо се смејали, прала је веш. Није нам дала да заспимо два сата после тог буђења, али онда нам је опростила.

БОНУС ВИДЕО: