На прелазима Мађарска - Србија још увек нема великих гужви у путничким саобраћајним тракама, али се оне очекује од касног поподнева и од вечерас.

- Министарство унутрашњих послова, Управа граничне полиције, поводом предстојећих првомајских празника, током којих се очекује повећан прилив наших и страних грађана на граничним прелазима, позива све да пре поласка на пут провере стање на граничним прелазима- изјавио је данас Борко Спарић из Управе граничне полиције.

О тренутном стању на граничним прелазима грађани се могу упознати на интернет страници Министарства унутрашњих послова и Ауто-мото савеза Србије - објавио је РТВ.

Како би се избегло стварање гужви и дуго чекање на граничним прелазима, он је апеловао на грађане да користе и алтернативне граничне прелазе - Хоргош 2, Ђала, Рабе, Бачки Брег, Растина, Бајмок и Бачки Виногради.

- Радно време Граничног прелаза Бачки Виногради - Ашотхалом од суботе 29. априла до уторка 2. маја биће продужено, тако да ће прелаз радити од 7 до 22 часа- прецизирао је Спарић.

(РТВ)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".