Драгица Радосављевић Цакана (65) и њен партнер Небојша Негић пре две и по деценије су склопили грађански брак, а певачица је сада открила да ли ће се коначно венчати и у цркви.

- Нажалост, имала сам много непријатних ситуација у породици. Преминуо ми је брат, а онда су се десиле и неке друге тешке ствари. Стварно нисам била способна нити сам имала жељу да се удајем. Мој Неша и ја ћемо као бака и дека да станемо у цркву. Шалим се, кума која ће доћи из Лондона ме стално пита за свадбу. Свакако ћемо нешто да направимо - објаснила је Цакана, па открила како одржава линију:

Фото: АТА имагес

 

 

- Дуго одржавам исту линију, од мене се очекује да будем мршава, али не верујм да сам најмршавија певачица. Свакако сам због комплимената веома поносна на себе. Код мене се ништа не мења, осим косе. Решила сам да се ошишам на кратко, а можда чак и боју променим - рекла је певачица, па истакла да јој не пада на памет да носи перике као неке њене колегинице:

- Када бих ставила нешто од тих уметака мислим да бих се гребала по цео дан. Не волим перике, то може неко коме недостаје или неко ко воли баш дугачку косу. Мислим да када би те девојке које носе перике пустиле своје косе, да би биле много интересантније, слађе и лепше.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: