Комшије Вука Ј. су још у шоку због пуцњаве у њиховом крају, због које нико није смео да изађе из зграде, испред које је дошло до оружаног напада.

- У крају се прича да је маскирани нападач чекао Вука сакривен у жбуну - причале су јуче станари околних зграда. - Када је овја наишао, он је искочио и запуцао. Чули су се јауци, али нико није смео да изађе и да му помогне. Кроз прозор су гледали шта се дешава.

Наводно, његова девојка живи у близини и чула је пуцње. Једина је истрчала напоље како би му пружила помоћ. Иако рањен Вук Ј. је позвао пријатеља телефоном. Хитна помоћ и полција су стигли готово истовремено. Вук Ј. је пребачен до Војно-медицинске академије (ВМА),где му је пружена помоћ. Погодила су га два метка, у стомак и раме, и он је одмах оперисан.

- Велики број полциајаца се скупио и радили су увиђај до дубоко у ноћ - наводе комшије. - Прича се да су форензичари пронашли две чауре. Ово није први напад на њега. И раније је пуцано, али је тада прошао без повреда.

Инспектори криминалистичке полиције Београда истражују овај случај, а , наводно, младић је рекао да није видео ко је пуцао, нити зна ко би могао да му науди. Једном речју - одбио је сарадњу са полицијом.

- Вук Ј. је од раније имао проблема са законом - наводи наш извор. - У тим криминалним пословима се и тражи мотив везан за прексиноћни напад.

Полиција је наставила и јуче да разговара са станарима ове улице, а узети су и снмци са видео-надзора у широј околини, како би се утврдило да ли је на некима заблежен сумњив ауто или особа.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".