На снимку објављеном на друштвеним мрежама види се Брајан како излази из полицијског аутомобила са лисицима на рукама. Има озбиљан израз лица, а на себи носи кошуљу и џемпер.

Окружни тужилац округа Норфолк Мајкл Мориси објавио је 30. марта три оптужнице против Брајана: за убиство његове жене, за довођење полицијске истраге у заблуду/ометање правде и за непрописно преношење људског тела.

Подсетимо, Брајан је првобитно требало да се поново појави пред судом почетком месеца, али је датум суђења промењен на 27. април.

Убио жену док су деца била код куће

Волш се изјаснио да није крив по оптужби за убиство на суђењу у Окружном суду Квинси, у јануару. Тужиоци су навели да је Волш убио своју жену, Ану Волш у њиховој кући у Кохасету на Нову годину. Три мала сина су наводно у то време била код куће.

Истражитељи сумњају да је Брајан уништио тело супруге и да су њени остаци можда спаљени у објекту за смеће.

Језива претрага на интернету

Приликом читања оптужби на суду у јануару, тужиоци су рекли да је Брајан Волш направио више од десет узнемирујућих претрага на Гуглу и то преко Ајпеда свог сина, укључујући: „10 начина да се отарасиш тела“. Он је претраживао колико дуго треба да прође да би тело кренуло да се осећа, да ли особа може да се препозна ако се изваде зуби и још низ узнемирујућих ствари.

Речено је да су предмети повезани са Анином нестанком пронађени током претреса станице за трансфер смећа у Пибодију пронађени пешкири, крпе, папуче, траку, одело Тивек, рукавице, средства за чишћење, тепихе, ћилиме, чизме Хунтер, Прада торбицу, Картица вакцине против ЦОВИД-19 на име Ане Волш, тестера за метал, секире и неке маказе за сечење.

(Блиц)