На фотографији се види глумица у природном издању, док је екипа припрема за снимање. У крилу јој седи млађа кћерка. Глумица је желела да прикаже како успева да усклади посао и мајчинство. Овом објавом Мерјем је најавила да се ускоро враћа на мале екране.

Својевремено глумицу су многи сматрали једом од најљепших жена у Турској, а она ту титулу оправдава и сада.

Иако активна на друштвеним мрежама, глумица свој приватни живот крије од очију јавности. Познато је да глумица има две ћерке - Лару коју је добила у вези са 17 година старијим бизнисменом Каном Атесом. Другу кћерку Лили Кои добила је почетком 2020. године.

Турски глумац Халит Ергенц крајем 2021. године са 12 година млађа супругом, Бергузар Корел, добио је треће дете, ћерку којој су дали име Лејла. Пар има од раније сина Алија, који је рођен 2010. године, као и сина Хана којег су добили 2020. Упознали су на снимању турске серије "Хиљаду и једна ноћ", или како су је овде популарно називали "Шехерезада" по главној женској улози у серији, а венчали су се 2009.

Јавност је са пажњом пратила њихову бурну љубавну причу. Наиме, у тренутку када су се заљубили на снимању серије, Халит је био у браку са 14 година млађом глумицом Гизем Сојсалди.

 

Осећали су велику привлачност, коју нису могли да негирају, поготово када су 2008. због посла морали да отпутују у Париз. Бергузар је ускоро оставила свог дечка, а Халит је затражио развод од Гизем која је тада била трудна па је одлучила да оде на побачај.

Глумац је дао бившој супрузи новчану накнаду од 250.000 лира током бракоразводне парнице како би што пре све окончали. Ипак, ни с новом супругом није било баш тако бајно јер се брзо након њиховог венчања 2009. шушкало да имају проблема.

Главни кривац је испала Мерјем Узерли која је глумила с Халитом у серији "Сулејман Величанствени". Турски медији су писали да Бергузар излуђују интимне сцене између њих и да се зато разводе."Писало се да сам крива за распад Халитова брака, па онда да између мене и Нур, која тумачи лик султанове прве супруге Махидевран, има лоших вибрација на сету, да се не волимо и не поштујемо. Такође да сам лезбијка, али и да тражим дечка међу колегама глумцима, али све то није истина", открила је својевремено Узерли.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".